PRIJAVA // REGISTRACIJA

POZNATE APLIKACIJO VEŠ, KAJ JEŠ?

07.09.2022

Veš, kaj ješ? je spletna in mobilna aplikacija, ki so jo oblikovali Inštitut za nutricionistiko, Inštitut Jožef Štefan in Zveza potrošnikov Slovenije. Predstavlja enostavno in uporabno orodje pri prepoznavanju (ne)zdravih prehranskih vrednosti živil in pijač.

Z mobilno aplikacijo samo skenirate črtno kodo izdelka (v spletni aplikaciji jo pa prepišete), orodje pa vam takoj izpiše hranilno sestavo v barvah semaforja. Nižje vrednosti so obarvane zeleno, srednje oranžno, visoke pa rdeče. 

Poleg hranilnih vrednosti živil lahko z aplikacijo preverite tudi energijske vrednosti alkoholnih pijač, vsebnost sladil in vsebnost kofeina.

Aplikacija, ki vsebuje podatke o sestavi že več kot 45000 artiklov, nam je zagotovo dobrodošla usmeritev, po katerih živilih je dobro posegati večkrat, po katerih pa raje manjkrat.  

Spletna stran veskajjes.si je obogatena tudi z zanimivimi novicami in nasveti o zdravi prehrani ter z recepti. Prenos aplikacije je možen preko spletne strani ter seveda preko Google Play (Android) in App Store (iOS).

Več informacij: veskajjes.si

TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes