PRIJAVA // REGISTRACIJA

PRAVILNIK FB NAGRADNE IGRE

na borjaču

Organizator nagradne igre je REGIJSKA RAZVOJNA AGENCIJA ROD AJDOVŠČINA, Vipavska cesta 4, 5270 Ajdovščina. 
Nagradna igra bo potekala v času od 11. 3. do 18. 3. 2021. 
V nagradni igri lahko sodelujejo vsi sledilci Facebook (FB) strani Tržnica na borjaču (fb.com/trznicanaborjacu). 
Za sodelovanje v nagradni igri morajo uporabniki postati sledilci FB strani ter pravilno odgovoriti (komentirati objavo) na zastavljeno nagradno vprašanje. 
Med vsemi sodelujočimi, ki bodo pravilno odgovorili na objavo na FB strani, bomo 18. 3. 2021 s pomočjo naključnega računalniškega žreba izžrebali 5 nagrajencev. 
Nagradno žrebanje se opravi po načelu naključne računalniške izbire (www.random.org). Nagradni sklad sestavlja 5 praktičnih nakupovalnih vrečk iz blaga. 
Nagrajenci bodo o nagradi obveščeni preko objave na FB strani. Nagrad ni možno izplačati. Vrednost posamezne nagrade ne presega 42 EUR, zato se akontacija dohodnine ne odvede, vrednost nagrade pa se tudi ne všteva v davčno osnovo prejemnika.
Za prevzem nagrade morajo uporabniki najkasneje do 18. 4. 2021 kontaktirati REGIJSKA RAZVOJNA AGENCIJA ROD AJDOVŠČINA na elektronski naslov info@rra-rod.si, kjer bodo prejeli nadaljnje informacije glede prevzema nagrade.
 
Za sodelujoče v nagradni igri veljajo tudi pogoji in pravila FB skupnosti. Nagradna igra ni v nikakršni povezavi s spletno skupnostjo Facebook.
Organizator ne nosi nobene odgovornosti za spoštovanje le-teh s strani sodelujočih niti za kakršne koli posledice, nastale kot rezultat objave prispevkov na spletni platformi Facebook. Organizator nagradne igre ne prevzema nobene odgovornosti za delovanje spletne platforme Facebook.
 
Pravila nagradne igre so dostopna na spletni strani www.trznicanaborjacu.si/pravilnik-fb-nagradne-igre 
Za dodatne informacije lahko tudi pišete na info@trznicanaborjacu.si
Organizator nagradne igre si pridržuje pravico, da kadar koli spremeni pogoje nagradne igre iz vsebinskih, komercialnih ali tehničnih razlogov.
 
Sodelujoči v nagradni igri soglašajo, da organizator kot upravljavec zbirke podatkov vodi, vzdržuje in nadzoruje zbirko osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Uradni list RS št. 94/2007- UPB1). Organizator zagotavlja varstvo osebnih podatkov po zakonu.
 
Pravila pričnejo veljati 11. 3. 2021.

TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes