PRIJAVA // REGISTRACIJA

Predavanje ekološka predelava

15.04.2024

Ekološka kmetija Ipavec, kot partner projekta sodelovanja lokalnih akcijskih skupin Prehod na sonaravno oskrbo s hrano, vabi na predavanje Ekološka predelava.

Predavanje bo potekalo v ponedeljek, 22. april 2024 ob 17. uri v Učnem centru Brje, Brje 53, 5263 Dobravlje.  

Predavanje je namenjeno vsem, ki želite pridobiti več informacij o tem, kaj predelava je, kaj potrebujete za registracijo, katero dokumentacijo je potrebno voditi in še več.

Ker vsak doma nima primernega prostora ali opreme za predelavo, bo v sklopu predavanja predstavljena tudi uporaba opreme Učnega centra Brje. Predstavljena bo oprema, ki je na voljo v centru, kaj lahko predelate v njem, posebno pozornost pa bomo namenili novo pridobljeni opremi, katera je bila kupljena v sklopu projekta sodelovanja LAS Prehod na sonaravno oskrbo s hrano.

Udeležba je brezplačna.

Zaradi omejenega števila udeležencev je obvezna prijava do petka, 19. aprila 2024, in sicer na elektronski naslov kmetijaipavec@gmail.com ali preko SMS-a na tel. št. 031 378 398.

Upamo na dobro letino!

Lepo vabljeni.

Foto: Eko kmetija Ipavec

Aktivnost se izvaja v okviru operacije sodelovanja LAS PREHOD NA SONARAVNO OSKRBO S HRANO, ki jo sofinancirata Evropska unija iz Evropskega kmetijskega sklada za razvoj podeželja in Republika Slovenija v okviru Programa razvoja podeželja 2014–2020/ ukrep LEADER/ podukrep 19.3.

TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes