Brez kakovostnih sestavin in železne discipline ni dobrega kruha in potic Nič ni boljšega kot dober začetek jedi, zlasti če […]
Brez kakovostnih sestavin in železne discipline ni dobrega kruha in potic Nič ni boljšega kot dober začetek jedi, zlasti če […]
Reklame sploh ne rabijo, saj je povpraševanje večje od ponudbe Je lahko radič promotor kulinarične ponudbe določenega območja? Je, še […]
»Dobre mesnine ni brez dobre surovine« Aleš Brataševec je izkušen mesar, saj je bil zaposlen v nekdanjem Mipu, pri Pelozu […]
Vsa živila morajo imeti skladno z zakonom označen rok uporabnosti, vendar se zanj uporabljata dve različni oznaki, ki imata tudi […]
Iz grozdja ne nastane zgolj vinska kapljica, z le nekaj truda lahko pripravite tudi osvežujoče sladek grozdni sok. Recept za […]
Veš, kaj ješ? je spletna in mobilna aplikacija, ki so jo oblikovali Inštitut za nutricionistiko, Inštitut Jožef Štefan in Zveza […]
Sestavine: TESTO: 170 g moke 100 g masla 40 g sladkorja 1 jajce 1 limona 1 vrečka pecilnega praška ščepec […]
V središče Ajdovščine, kjer se po temeljiti prenovi znova prebuja nekdaj živahen utrip, odslej vabi tudi prenovljena Ajdovska tržnica. Na […]
14. festival Okusi Vipavske, ki ga je 5. in 6. junija organizirala Regijska razvojna agencija ROD iz Ajdovščine v sodelovanju […]
Na Vipavskem marelice tradicionalno gojijo v vasici Budanje med Vipavo in Ajdovščino, v zadnjih letih pa so veliko marelic zasadili […]
S festivalom Okusi Vipavske do učinkovitega približevanja vinarjev in ostalih lokalnih produktov pravi ciljni publiki Najbolj okusen mesec v letu […]
Vsako pomlad nas narava nagradi s šparglji, s tistimi gojenimi kot tudi z vedno bolj priljubljenimi divjimi. V začetku maja […]
Ekošola skupaj z Lidlom Slovenija že leta izvaja projekt Hrana ni za tjavendan, letos pa bo na pobudo Lidla Slovenija […]
TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes