Sreda, 31. 1. 2024, ob 17.00 v Učnem centru Brje
Vabimo vas na predavanje o HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points) in smernicah dobrih higienskih navad, ki so temeljne za pridelovalce in predelovalce sadja ter zelišč. Na predavanju bomo obravnavali, kako uporabiti HACCP načela in slediti zakonskim zahtevam, da zagotovimo varnost in kakovost naših proizvodov.
Vsebina:
Predavanje bo izjemna priložnost za pridobitev pomembnega znanja o zagotavljanju varnosti in kakovosti vaših izdelkov, ne glede na to, ali ste že pridelovalec ali predelovalec sadja in zelišč ali pa se pripravljate na to področje.
Vljudno vabljeni, da se nam pridružite v Učnem centru Brje, kjer bomo skupaj pridobili znanje in veščine, ki vam bodo pomagali uvesti in izvajati učinkovit HACCP sistem.
Vsak od udeležencev bo prejel tudi knjigo Blanke Samec in Katje Jež "SMERNICE za proizvodnjo izdelkov iz sadja z osnovami dobre higienske in proizvodne prakse v malih obratih."
Za morebitna vprašanja ali dodatne informacije nas kontaktirajte prek e-pošte anja.jamsek.furlan@lu-ajdovscina.si.
TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes