PRIJAVA // REGISTRACIJA

OSNOVNI KORAKI UPORABE

na borjaču

Dobrodošli na spletni tržnici, ki povezuje kupce in ponudnike lokalno pridelane hrane. 

Spletna tržnica je zasnovana kot preprosto digitalno orodje, ki ga lahko uporablja vsak. Sledite navodilom, ki smo jih združili v nekaj osnovnih korakov.

Kako kupuješ izdelke/pridelke?

Na spletnih straneh tržnice so objavljeni oglasi ponudnikov, ki si jih lahko ogleduje vsak, tudi neregistriran kupec.


Nakup je za neregistrirane kupce preprost: izbereš ponudbo iz enega od oglasov, pokličeš ponudnika na objavljeno telefonsko številko ali mu pošlješ elektronsko pošto in naročiš želeno količino. Sočasno se dogovoriš za način oz. mesto prevzema. Naročeno hrano prevzameš in plačaš na dogovorjenem mestu prevzema.


Kot neregistriran kupec lahko pregleduješ oglase, a nimaš dostopa do celovite informacije o ponudnikih in vrste dodatnih funkcionalnosti, ki omogočajo boljšo nakupno izkušnjo. Priporočamo, da se registriraš in kupuješ sodobno.

Kako se registriraš kot kupec?


Na vstopni strani klikneš na zeleni gumb PRIJAVA // REGISTRACIJA. V oknu, ki se odpre, klikneš na REGISTRACIJA in nato REGISTRACIJA KUPCA. Odpre se prijavni obrazec, ki ga izpolniš. V skladu z navodili zaključiš registracijo in jo po prejemu obvestila preko elektronske pošte potrdiš


Ob ponovnem obisku tržnice klikneš na PRIJAVA // REGISTRACIJA in v oknu, ki se odpre, vpišeš uporabniško ime in geslo ter klikneš na PRIJAVA.

Registriranim kupcem so na voljo dodatne funkcionalnosti spletne tržnice. Vsi osebni podatki, pridobljeni ob registraciji, so skrbno varovani po najstrožjih standardih.

Podrobnejše informacije: Splošna pravila in pogoji uporabe spletne strani Tržnica na borjaču, Politika zasebnosti in varovanja osebnih podatkov

Kako se registriraš kot ponudnik?

 


Na vstopni strani klikneš na zeleni gumb PRIJAVA // REGISTRACIJA. V oknu, ki se odpre, klikneš na REGISTRACIJA in nato REGISTRACIJA PONUDNIKA. Odpre se prijavni obrazec, ki ga izpolniš in pripneš zahtevane priloge. V skladu z navodili zaključiš registracijo in jo po prejemu obvestila preko elektronske pošte potrdiš.


Ob ponovnem obisku tržnice klikneš na PRIJAVA // REGISTRACIJA in v oknu, ki se odpre, vpišeš uporabniško ime in geslo ter klikneš na PRIJAVA.

Kako objaviš svojo ponudbo?

Ponudnik, ki želi objavljati oglase na spletni strani Tržnica na borjaču, se mora pred objavo prvega oglasa registrirati (korak 1) in se strinjati s pogoji uporabe spletne strani Tržnica na borjaču.


Kot registriran ponudnik se prijaviš, klikneš na svoj uporabniški profil in slediš navodilom za objavo ponudbe. Za isti pridelek/izdelek je možno oddati samo en oglas, ki mora biti napisan v slovenskem jeziku. Priložena mora biti fotografija pridelka/izdelka, navedena mora biti cena za enoto, obvezno mora biti naveden tudi način prevzema.


Natančnejša navodila in pogoji objave oglasov so navedeni v Splošnih pravilih in pogojih uporabe spletne strani Tržnica na borjaču.

Splošni pogoji, politika zasebnosti in piškotki

Spletni portal Tržnica na borjaču sledi najvišjim standardom varnega spletnega pregledovanja vsebin in poslovanja. Vsem uporabnikom zagotavlja kakovostne vsebine in varnost njihovih podatkov.

Uporabo spletnega portala podrobneje urejajo:

ZAKAJ KUPOVATI LOKALNO?

Raziskujemo, poizvedujemo, primerjamo, razmišljamo …
Spoznajte nova dejstva, prisluhnite drugačnim pogledom in odkrijte še kakšen razlog več za nakup lokalno pridelane hrane.
EKO SALON OKUSI VIPAVSKE NA DVORCU ZEMONO

V ponedeljek, 13. maja je na Dvorcu Zemono potekal dogodek EKO SALON OKUSI VIPAVSKE, v okviru katerega je bil ob […]

Preberi več
REPORTAŽA: FESTIVAL SPOŠTLJIVEGA OKUŠANJA ŽLAHTNIH DAROV VIPAVSKE DOLINE ODPIRA VRATA

Okusi Vipavske niso le festival, ampak se poklanjajo vipavski zemlji, vinarjem in njihovim vinom. Častijo strast in znanje številnih rodov. […]

Preberi več
ČEŠNJEV SIRUP

Na Vipavskem so češnje, prvi spomladanski sadež, predstavljale konec zimske lakote. S češnjami so se ob obilnih letinah lahko ljudje […]

Preberi več

TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes