PRIJAVA // REGISTRACIJA

NA AJDOVSKI TRŽNICI PRVIČ BOŽIČNA TRŽNICA

14.12.2022

Tokratna posebna sobota na Ajdovski tržnici bo posvečena praznični ponudbi. Kot vse Druge sobote doslej bo v mesto prinesla lepo priložnost za nakup lokalnih pridelkov in izdelkov ter sproščeno druženje.

V Ajdovščini smo se že navadili, da nas Ajdovska tržnica vsako drugo soboto v mesecu povabi na prav poseben tržni dan, ki poleg razširjene, tematske ponudbe na stojnicah prinese tudi priložnost za pokušine lokalnih dobrot. Druga sobota na Ajdovski tržnici je po vsega pol leta postala tudi priljubljen družabni dogodek, kjer srečamo znance in prijatelje ter si vzamemo čas za sproščen klepet.

Na Ajdovski tržnici lahko najdemo vse več lokalnih pridelkov in izdelkov, ne le tistih za v lonce in za na krožnik. Zato nas je letos naša mestna tržnica prvič povabila, da praznična darila že od konca novembra poiščemo tudi na stojnicah lokalnih ponudnikov. Kos sira, kozarček medu ali marmelade, zavitek čaja, ročna dela ... so lepa darila, ki jih je vedno vesel vsak. Z nakupom daril na tržnici podpiramo lokalne pridelovalce, proizvajalce in ustvarjalce. Zato je tudi decembrska Druga sobota, tokrat poimenovana Božična tržnica, posvečena prihajajočim praznikom. V soboto, 17. decembra, med 8. in 12. uro. bomo poleg običajne ponudbe lokalnih pridelkov in izdelkov na stojnicah lahko našli naše gorske čaje, tople kape, čipke, voščilnice in še marsikaj. Posebni gostje tokratne tržnice bodo s svojimi izdelki tudi Varstveno delovni center Ajdovščina-Vipava, CIRIUS Vipava in Hiša Malorca. S tem bomo vsi skupaj prispevali, da bodo njihovi prazniki malce lepši.

Popestrimo si zadnji predpraznični konec tedna. Se srečamo na tržnici!

URNIK TRŽNICE

torek       8.00 – 13.00

četrtek    7.00 – 12.00

sobota     7.00 – 12.00

Lokarjev drevored 10, 5270 Ajdovščina

trznica@ajdovscina.si, 05 365 91 06

trznicanaborjacu.si/ajdovska-trznica/

TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes