Opomba: Sadje ne sme biti pomešano z vejami, listjem in zemljo.
Za pranje jabolk, hrušk, rdeče pese in korenja.
Melje se: jabolka, trde hruške, rdečo peso in korenje.
Učinkovitost: Do 75% izkoriščenosti (Odvisno je od vrste jabolk in sezone stiskanja – jesen, zima ali pomlad)
Uporablja se za koščičasto sadje (češnje, marelice, breskve, slive,…)
Tehnične specifikacije:
130μm s črpalko EURO 30
Tehnične specifikacije:
Polni se lahko v steklenice volumna od 1dl do 2l ter BAG in BOX vrečke od 3l, 5l, 10l in 20l. Nastavljivi parametri polnjenja. Uporabniki morajo sami zagotoviti embalažo.
Temperatura sušenja do 75 °C; število predalov 10. Suši se jabolka, hruške, slive, marelice, kaki, zelišča, začimbe, bučno seme, itd.
Temperaturno območje +35°/+50°C, prostornina: 250l
Električno dvigalo
Tristopenjska kolona φ 320 mm
Univerzalni pogonski stroj za rezanje zelenjave, sadja itd. Za rezanje na rezine, ribanje ali rezanje na kocke je na voljo več različnih diskov oziroma rezalnih plošč.
Volumen posode je 5,3l, moč 350W, nastavljivo število obratov od 1500 do 2500.
TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes