Guštinova malvazija klasik s poudarjeno aromo, sadnostjo povezano s svežino in svojstvenim karakterjem. Malvazijo se obira ob dosegu normalne zrelosti. Grodje zmeljemo v kleti in ga ne maceriramo. Proces zorenja vina poteka eno leto v inox posodah na lastnih finih drožeh, ob tedenskem mešanju in minimalnem dodajanju žvepla. Nato vino pretočimo in odstranimo fine droži. Po ustekleničenju ga pred prodajo hranimo v kleti še najmanj eno leto.
Sortno oljčno olje Istrske belice je krepko, odlikujejo ga sveže arome po sadežnosti in bolj izrazit gre...
Sortno oljčno olje Istrske belice je krepko, odlikujejo ga sveže arome po sadežnosti in bolj izrazit gre...
Vsebina oglasa je zaradi ponudbe alkoholnih pijač namenjena polnoletnim osebam. S klikom na gumb NAPREJ potrjujete, da ste polnoletni.
Minister za zdravje opozarja: "Uživanje alkohola lahko škoduje zdravju!"
TRŽNICA NA BORJAČU © Vse pravice pridržane, 2021 | KOLOFON | Izdelava spletnega portala: Agencija Kodnes